Molenstaete Aalsmeer Centrum

Nog maar 1 appartement Te Koop of Te Huur!

Wonen in Aalsmeer Centrum – Dat is mooi wonen, mét mogelijkheden tot “zorg op maat”

“Een lust voor het oog”, is wat wij regelmatig te horen krijgen. En daar zijn wij als ontwikkelaar & aannemer natuurlijk erg trots op. Maar niet alleen het aangezicht is van belang voor de bewoners, “gemak dient de mens” zegt men. Met andere woorden, het appartementencomplex is van alle gemakken voorzien.   De zonnige binnentuin, alle winkels om de hoek, meer dan voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage en mogelijkheid tot aanlegplaats voor een bootje aan het Praamplein. Dat klinkt toch heerlijk?

Maar wat u wellicht nog méér aanspreekt zijn de mogelijkheden van “zorg op maat” wat u kunt krijgen via het Zorgcentrum Aelsmeer. Zo hebben wij nog één appartement te huur welke compleet is ingericht om “zorg op maat” of wanneer gewenst, huishoudelijke hulp te ontvangen. Tevens geldt deze "zorgmogelijkheid" ook voor koopwappartementen. (We hebben er nog maar enkele beschikbaar!) Gelijkvloerse appartementen met aangepast sanitair/badkamer, keuken, een alarmknop welke in verbinding staat met het zorgcentrum en niet te vergeten de oplaadpunten voor uw eventuele scootmobiel in de garage. Wilt u meer informatie over huurprijzen of wilt u een keer een bezichtiging plannen? Dan kunt u contact opnemen met: H2 Makelaars: 0297-59 11 22.

Meer over het project...

Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. heeft het appartementencomplex vorig jaar opgeleverd. Architectenbureau r.j. Pannekoek b.v. heeft dit plan ontworpen. "Een bouwplan in het dorp Aalsmeer vraagt meer dan speciale aandacht", aldus Richard Pannekoek. Door het verwerven en het aaneenschakelen van bestaande panden en percelen is het mogelijk geworden een plan te ontwikkelen, waarin de door de gemeente opgestelde uitganspunten en beleidsregelen samen kunnen vallen. In samenwerking met dhr. Pannekoek heeft Van Berkel Projectontwikkeling dit plan uitgewerkt en dit heeft geleid tot een prachtig resultaat wat in het voorjaar van 2014 zal worden opgeleverd.

Het plan voorziet in een parkeergarage, winkels en 38 appartementen. De appartementen zijn allen bereikbaar via de aan het Molenpad gelegen trappenhuizen en liften. Om dit plan te realiseren zijn er enkele, oude winkeltjes verdwenen. Daarentegen komt er iets voor terug wat het aanzien meer dan waard is. De nieuwe winkels sluiten aan bij het winkelgebied. Gevels en daken zullen zeer divers en stijlvol gedetailleerd zijn. De bereikbaarheid, de bezonning, de lichtinval, prviacy, terrassen e.d., overal is aan gedacht. Aan het wooncomfort zal het niet liggen!