Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V.

Mensen bouwen voor mensen

Van Berkel Aannemers staat voor kwaliteit en maatwerk. Wij beschikken over een breed aanbod aan diensten en hebben servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, om een ​​compleet complex, een parkeerkelder of een uitbreiding van uw woning, wij realiseren het voor u. Ons werk omvat echter veel meer dan alleen de veranderende uitvoering. Wij combineren vakbekwaamheid aan liefde voor ons vak. En natuurlijk wenst u een scherpe prijsstelling. Door het bouwproces continu te monitoren, door efficiënt om te gaan met inzet van personeel en materieel, maar met name vanwege onze vakbekwame medewerkers en het beoordeelde werken met vaste onderaannemers, kunnen wij dit bereiken met de toepassing van de modernste en meest duurzame bouwtechnieken.

Bouw

Van Berkel Aannemers Leimuiden BV is al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van woning- en villabouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Onze opgeleide vakmensen en een flinke club vaste onderaannemers staan hier garant voor.

Lees meer

Ontwikkeling

In samenwerking met verschillende architecten en gemeenten ontwikkelen wij regelmatig zelf. Of het nu gaat om een enkele villa, een appartementencomplex of heeft u zelf een leuk kavel op het oog en zoekt u expertise om mee te denken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Lees meer

Referenties

In de afgelopen tientallen jaren heeft Van Berkel Aannemers een flinke reeks mooie referenties vergaard. Met trots laten wij u een reeks uit onze reeds gerealiseerde projecten en projecten in aanbouw zien onder het kopje referenties.

Lees meer