Vacatures

Wij zijn op zoek naar een stagiaire voor de afdeling Werkvoorbereiding. Ben jij een hardwerkend, gezellig en leergierig type? Neem dan gerust contact met ons op, dan praten we verder over de mogelijkheden. Wanneer je net afgestudeerd bent en op zoek bent naar een baan, ben je ook van harte welkom: marjolijn@vanberkelaannemers.nl of 0172-508382.


Bouw

Van Berkel Aannemers Leimuiden BV is al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van woning- en villabouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Onze opgeleide vakmensen en een flinke club vaste onderaannemers staan hier garant voor.

Lees meer
Ontwikkeling

In samenwerking met verschillende architecten en gemeenten realiseren wij met name projecten waarbij vooral kwaliteit, creativiteit en gebruiksgemak voorop staan. Van een enkele woning tot aan winkelcentra met parkeerkelder.

Lees meer
Referenties

In de afgelopen tientallen jaren heeft Van Berkel Aannemers een flinke reeks mooie referenties vergaard. Met trots laten wij u een reeks uit onze reeds gerealiseerde projecten en projecten in aanbouw zien onder het kopje referenties.

Lees meer