Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een prijsaanvraag doen voor een verbouwing, een nieuwe serre, een dakopbouw, onderhoudswerkzaamheden als schilder- en metselwerk, herstelwerkzaamheden, een nieuwe carport, of heeft u nieuwbouwplannen? Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag en/of wensen met u door te nemen. Uiteraard maken wij ook graag een afspraak met u wanneer dit gewenst is.

Offerteformulier


Bouw

Van Berkel Aannemers Leimuiden BV is al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van woning- en villabouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Onze opgeleide vakmensen en een flinke club vaste onderaannemers staan hier garant voor.

Lees meer
Ontwikkeling

In samenwerking met verschillende architecten en gemeenten realiseren wij met name projecten waarbij vooral kwaliteit, creativiteit en gebruiksgemak voorop staan. Van een enkele woning tot aan winkelcentra met parkeerkelder.

Lees meer
Referenties

In de afgelopen tientallen jaren heeft Van Berkel Aannemers een flinke reeks mooie referenties vergaard. Met trots laten wij u een reeks uit onze reeds gerealiseerde projecten en projecten in aanbouw zien onder het kopje referenties.

Lees meer