Verbouw

Wij denken mee, adviseren en diepen uw ideeën verder uit. Wij signaleren mogelijke knelpunten en zien hierin veelal een uitdaging voor een pasklaar alternatief. Wij beschouwen iedere opdracht als een uniek project met bijbehorende eisen. Elk project wordt dan ook toevertrouwd aan gemotiveerde vakmensen met de kennis, de verantwoording en de betrokkenheid die een vakman kenmerkt. Gedurende het hele traject wordt, waar nodig, vanuit de onderneming begeleid en ondersteund.

Terug naar Bouw


Bouw

Van Berkel Aannemers Leimuiden BV is al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van woning- en villabouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Onze opgeleide vakmensen en een flinke club vaste onderaannemers staan hier garant voor.

Lees meer
Ontwikkeling

In samenwerking met verschillende architecten en gemeenten realiseren wij met name projecten waarbij vooral kwaliteit, creativiteit en gebruiksgemak voorop staan. Van een enkele woning tot aan winkelcentra met parkeerkelder.

Lees meer
Referenties

In de afgelopen tientallen jaren heeft Van Berkel Aannemers een flinke reeks mooie referenties vergaard. Met trots laten wij u een reeks uit onze reeds gerealiseerde projecten en projecten in aanbouw zien onder het kopje referenties.

Lees meer