Nieuwbouw

Heeft u nieuwbouwplannen? Wij hanteren een persoonlijke aanpak gedurende het gehele proces. Allereerst zullen wij u inhoudelijk adviseren inzake uw nieuwbouw wensen. Daaropvolgend vindt er een helder en inzichtelijk offertetraject plaats. Tijdens de uitvoeringsfase zullen wij u, wanneer gewenst, actief betrekken bij het project zodat u wanneer gewenst tussentijds aanpassingen kunt doorvoeren wanneer mogelijk. Flexibel acteren behoort tot één van onze kernactiviteiten. Na de oplevering blijven wij betrokken en garanderen u een goede nazorg en garantie.

Terug naar Bouw


Bouw

Van Berkel Aannemers Leimuiden BV is al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van woning- en villabouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Onze opgeleide vakmensen en een flinke club vaste onderaannemers staan hier garant voor.

Lees meer
Ontwikkeling

In samenwerking met verschillende architecten en gemeenten realiseren wij met name projecten waarbij vooral kwaliteit, creativiteit en gebruiksgemak voorop staan. Van een enkele woning tot aan winkelcentra met parkeerkelder.

Lees meer
Referenties

In de afgelopen tientallen jaren heeft Van Berkel Aannemers een flinke reeks mooie referenties vergaard. Met trots laten wij u een reeks uit onze reeds gerealiseerde projecten en projecten in aanbouw zien onder het kopje referenties.

Lees meer